Därför får du låna med betalningsanmärkning

Dela

Som du säkert känner till är det mycket svårt att hitta ett vanligt privatlån som du som har anmärkningar får ta, så varför finns det då så många smslångivare som accepterar det? Det ska vi på lånbetalningsanmärkning.com förklara för dig nu.

Lånet är litet

Eftersom smslån är mycket små lån tar smslångivaren en ganska så liten risk när de lånar ut pengar till dig. Okej, det är kanske inte alltid risken är liten men de riskerar i alla fall inte att förlora någon större summa pengar om du inte kan betala tillbaka på ditt smslån.

Lånet har en mycket kort avbetalningstid

Ju snabbare ett lån ska betalas tillbaka desto mindre är risken för att låntagaren hinner få en drastiskt försämrad ekonomi under uppläggningstiden, det gäller såklart även för dig som har en eller flera anmärkningar och som har styrt upp din ekonomi.

En betalningsanmärkning säger inget om nuet

Visst finns det folk som drar på sig skulder helt i onödan. De tar ett lån eller köper en produkt på avbetalning och struntar sedan i att betala trots att de egentligen har råd. Men faktum är att de flesta som dragit på sig en anmärkning inte har gjort det av egen fri vilja, de har helt enkelt hamnat i en dålig ekonomisk situation och inte kunnat betala sina räkningar. Kanske har de blivit av med sitt jobb eller blivit sjukskrivna. Så om du har befunnit dig i en såda n situation och tagit dig upp anser långivaren att du inte bör straffas för att du har haft det dåligt ställt för något år sedan, alla förtjänar en andra chans.

En halv miljon svenskar har betalningsanmärkningar

Ja, runt 500 000 svenskar har faktiskt betalningsanmärkningar och som du kanske förstår är det inte alla av dem som har en usel ekonomi idag. Det här vet smslångivarna, och de vet också att det här är en mycket stor målgrupp som man kan tjäna pengar på. Ja, varför inte erbjuda tjänster till folk som har styrt upp sin ekonomi? Varför straffa dessa människor ytterligare som de flesta privatlångivare gör? Alla företag letar efter lukrativa målgrupper som man kan tjäna pengar på och det här är en sådan grupp, vad är det för fel med det? Det viktiga är att kunderna har en stabil ekonomi i nuläget så att deras ekonomi inte trasslar till sig igen.