Låna gratis med betalningsanmärkning

Dela

Inte nog att du kan ta ett smslån trots att du har en betalningsanmärkning du kan även låna gratis med betalningsanmärkning. Ja, det är faktiskt sant. Det finns flera smslångivare som accepterar betalningsanmärkningar även när du vill låna gratis. Det här är extra bra för dig som tidigare har haft det lite struligt med ekonomin och som har små marginaler, för då behöver du anstränga din ekonomi mer än nödvändigt ytterligare en gång när du ska ta ett lån.

Om gratis smslån

Sedan något år tillbaka har alltfler smslångivare börjat erbjuda gratis sms lån till sina nya kunder. Ett gratis smslån är verkligen helt gratis eftersom det är helt befriat från ränta och alla slags avgifter. Du betalar alltså tillbaka exakt lika mycket som du har lånat. Och nej, ett gratis smslån har inte heller några hållhakar som till exempel att du måste låna igen. När du har betalt tillbaka på smslånet har du uppfyllt alla dina förpliktelser.

Om du vill ta ett gratis sms lån kan du låna 500 – 6 000 kr och får en lånetid på 14 – 30 dagar beroende på smslångivare.

Låna gratis med betalningsanmärkning

Om du vill låna gratis med betalningsanmärkning ställer smslångivaren inga andra krav än de som ställs på dig när du tar ett vanligt sms lån med betalningsanmärkning. Så om du vill ta ett gratis smslån tittar du bara på de vanliga lånekraven. Här på lånbetalningsanmärkning.com har vi flera smslångivare som du kan vända dig till om du vill låna gratis med betalningsanmärkning, till exempel ViaConto, Ferratum, Kredit365 och Meddelandelån.